Facebook LinkedIn Youtube

Inbouw nieuwe Vetus motor

Een nieuwe Vetus motor? Wat is belangrijk?

Het inbouwen van een nieuwe dieselmotor en her-motorisering is precisiewerk. Hierbij moet u denken aan het passen van de motor op bestaande systemen, zoals de fundatie, motorsteunen , schroef-en schroefas, brandstof- en uitlaatsysteem. Door het toepassen van diverse berekeningen voor een her-motorisering vergroten onze dieselexperts het comfort van uw nieuwe dieselmotor. ​ Samen met u kijken we wat de beste motorkeuze is qua vermogen en omvang. Zo geniet u van een trillingvrije, stillere motor en aandrijflijn.


Wat komt er kijken bij de inbouw van een andere scheepsdieselmotor?

Het plaatsen van een nieuwe Vetus motor of gebruikte scheepsdieselmotor is niet louter alleen een nieuwe motor monteren. Vaak moeten omliggende systemen aangepast worden om storingen of uitval en zelfs schade te voorkomen. Denk hierbij aan het schroefassysteem, elektra- en brandstofsysteem en uitlaatsysteem. Ook verschillen vaak fundatiematen, waardoor er extra aanpassingen nodig zijn om de nieuwe motor te laten passen op de huidige motorfundatie. Laat u daarom vooraf adviseren door onze dieselexperts waar en welke systemen aandacht nodig hebben bij een her-motorisering. Wilt u zeker weten dat u bij het juiste adres bent? Op de onderstaande video ziet u een her-motorisering bij Jachtservice Breukelen.


Garantie

Op inbouw van de nieuwe Vetus motor en Vetus producten heeft u 3 jaar garantie. Bekijk hier de nieuwste Vetus dieselmotoren.

Contact informatie

Jachtservice Breukelen de Vechtstreek
Oud Loosdrechtsedijk 141a
1231LT Loosdrecht
 
info@jachtservicebreukelen.nl

035-5779508
 
Hiswa Leveringsvoorwaarden
Algemene voorwaarden huur- en verhuur lig- en/of bergplaatsen
 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 14:00 uur
Zondag Gesloten