Facebook LinkedIn Youtube

Onderhoud scheepsdieselmotor

Wanneer is onderhoud van mijn motor nodig?

Periodiek onderhoud is van belang voor het goed functioneren van de motor en de componenten hieromheen. De richtlijnen voor het onderhoud zijn 100 vaaruren of tenminste eenmaal jaarlijks. Maak hier uw afspraak.


Service en onderhoud scheepsdieselmotor

Het jaarlijks onderhoud van uw boot en scheepsdieselmotor is erg belangrijk voor het behoud van het vaarplezier. Hiermee voorkomt u grote en dure reparaties. U wilt toch zonder zorgen kunnen varen en genieten op het water? Laat het jaarlijks onderhoud daarom uitvoeren door de scheepsdieselspecialisten van Jachtservice Breukelen. Hieronder ziet u wat de onderhoudsbeurt en grote onderhoudsbeurt inhoud.


Onderhoud aan uw Vetus dieselmotor

De monteurs van Jachtservice Breukelen voeren het onderhoud van uw Vetus dieselmotor vakkundig uit, en weten als getrainde Vetus specialisten op welke belangrijke punten uw Vetus dieselmotor en aandrijfinstallatie gecontroleerd en onderhouden moet worden. Ook voor de garantie is het van belang het onderhoud bij een Vetus dealer uit te laten voeren. Goed onderhoud verlengt uw vaarplezier!


Onderhoud en reparatie scheepsdieselmotoren

Naast de uitgebreide kennis van Vetus motoren en systemen zijn onze monteurs ook bekend en getraind in de meest voorkomende scheepsdiesels. Door hun jarenlange ervaring zijn weinig motormerken vreemd. Naast een ruim assortiment Vetus onderdelen beschikken wij ook over de meest voorkomende onderhoudsproducten en originele onderdelen van:


Contact informatie

Jachtservice Breukelen de Vechtstreek
Oud Loosdrechtsedijk 141a
1231LT Loosdrecht
 
info@jachtservicebreukelen.nl

035-5779508
 
Hiswa Leveringsvoorwaarden
Algemene voorwaarden huur- en verhuur lig- en/of bergplaatsen
 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 14:00 uur
Zondag Gesloten